2011. július 31., vasárnap

Debreczeni József: Húsz év - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Húsz évA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
Egy időben lettem politikai szereplő és közíró - MDF-alapító, országgyűlési képviselő és publicista -, minthogy egy cél vezérelt: részt venni a magyar parlamentáris demokrácia megteremtésében. Később a megvédelmezésében. Az előbbi sikeres volt - az utóbbi nem - véli új kötete előszavában az ismert publicista, közíró: Debreczeni József. Ezúttal nem miniszterelnök-portrét alkotott, hanem az elmúlt durván két évtized, vagyis a Harmadik Köztársaság szerinte lezárt - s az autokráciába vezető - története során írott cikkei, könyvrészletei lettek összegyűjtve. Mint leírja: Aki elolvassa a cikkeimet, láthatja: nem változtam az idők során. A parlamentáris demokrácia - konzervatív liberális - híve voltam és maradtam. Politikusi eszményképem ma is Antall József. Régi barátaimtól jórészt elszakadtam: ők Orbánhoz voltak hűek, én önmagamhoz. Az kötet első írása az az 1987-es recenzió, melyet Csurka István: Az elfogadhatatlan realitás című kötetéről (New York, Püski, 1986) írt, s mely végül az MDF-ből történő kizárásához (is) vezetett. A szerző évekre osztott, időrendi sorrendben szereplő írásaiban áttekinti az elmúlt húsz év legfontosabb történéseit, s minden írást egy mostani reflexió nyit meg. Olvashatunk természetesen a Csurka-ügyről, a Fidesz és a sajtó kapcsolatáról, a Bokros-tervről, Göncz Árpád 1995-ös újraválasztásáról, az első Orbán-kormányról, s a Fidesz 2002-es vereségéről is. Elolvashatjuk azt, A jobboldal válsága című írását is, mely 2003-ban vízválasztó volt az Orbán Viktorhoz való viszonyában, de természetesen a kötet tartalmazza az MDF drámájáról, a Gyurcsány Ferencről, Antal József szelleméről, az őszödi beszédről, a 2006 és 2010 közötti kormányzati és ellenzéki politizálásról, s természetesen az ismét hatalomra kerülő Fidesz politikájáról szóló írásokat is. A közéleti kérdések iránt érdeklődő olvasók számára ajánlott gyűjteményes kötet. ISBN: 978-963-08-0448-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:29
. Debreczeni József: Húsz év - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Fontos